Ако имате нужда от транспортна услуга обадете ни се. Ние гарантираме за качество и навременно обслужване и искрено се надяваме за приятно и взаимно сътрудничество. Очакваме с нетърпение да работим с вас!

Специализирали сме се в дейността на транспортните и товаро-разтоварните услуги, превозване на всякакви видове стоки и товари – мебели, жилища, офис оборудване и техника, машини, палета, медицинска апаратура, пиана, рояли, метални каси, сейфове и много други. Разполагаме с различни по обем и тонаж бусове и камиони. Превозите ни са оборудвани с Падащ борд което допълнително улеснява качването на по тежки и обемни предмети.

Ние можем да превозим вашите вещи до всяка точка в Пловдив и страната. Ако сте решили още днес да си купите нова мебел или друг вид стока бързо и лесно ще я доставим на посочения от вас адрес. Нашите шофьори обаче не са отказвали помощ, дори в случаите, в които ни се плаща само за транспорта. Ще ви съдействаме, за да постигнете най-евтиния вариант на преместване. Коректни и изпълнителни, товара ще бъде професионално натоварен, добре укрепен и транспортиран до ваш адрес, без никакви повреди и щети. Извършваме бързи, експресни поръчки! Работим без почивни дни в удобно за клиента време!