Клиентите ни могат да разчитат на нашия дългогодишен опит и надеждност в преместването на офиси и офис оборудване. Независимо от размера на предприятието или обема на машините, можете да разчитате на нашите хамалски услуги. Ние предлагаме качество, бързина и професионализъм за всеки един от нашите обекти.

Преместване на офиси в Пловдив и България

Независимо дали местите вашия офис в нова сграда във Пловдив, или извън града, екипът на „Хамалчо“ може да намери идеалното решение и най – бързия вариант за преместването му.

Услугите, които предлагаме при преместване на офис и техниката са:

  • Безплатен оглед на всеки обект
  • Внимателно опаковане на компютри и друга техника
  • Опаковане и преместване на офис мебели
  • Преместване на каси и сейфове
  • Преместване на машини

Ако сменяте вашето помещение с ново, може да разчитате на екипа от професионални хамали в Пловдив. Нашата фирма е перфектният отговор на нуждите на малки и големи компании, офиси, фирми, фабрики и работилници.

Оглед, оферта и пренасяне на офис оборудването и мебели.

Нашата цел е да запазим вашето темпо на работа и преместим вашия офис по най – бързия начин. Затова, ако времето за Вас е важно, можем да придвижим вашите машини или оборудване също така и през нощта, за да не загубите дори и един час от работния ден.

Свържете се с нас за безплатен оглед на вашето помещение. Наш служител ще дойде да огледа офиса, работилницата или фабриката, след което ще изготвим персонализирана за вас оферта за услугите, от които се нуждаете. Огледът е напълно безплатен и не ви ангажира по никакъв начин. Също така е най – добрият начин да изготвим точна оферта за пренасянето на вашия офис.

След одобрение на офертата, заедно ще съгласуваме план за действие спрямо вашите изисквания. Екипът ни

ще опакова и премести изцяло или частично вашия офис, както и неговото оборудване по най – бързия и качествен начин, за да ви улесни максимално.