Всяко пренасяне е промяна, която е свързвана с голямо натоварване, стрес и загуба на много време. Независимо дали имате нужда от малки домакински премествания, или цялостно преместване на мебелите на вашата къща, може да разчитате изцяло на нашите услуги. Разполагаме с бусове и камиони, с които да извършим преместването на вашия дом по най- бързия и изгоден за вас начин. Предлагаме, също така, безплатен оглед на всеки обект и бързо преместване на конкуренти цени.

„Хамалчо“ е фирма, която има над 5 години опит в преместването на домове и офиси, и транспортирането на мебели, лични вещи, офис оборудване, техника, специални товари и други. През годините се усъвършенствахме и подобряваме постоянно нашите услуги. За нас качеството и удовлетвореността на клиента са приоритет. Предлагаме професионализъм, качествени услуги и много бързо пренасяне на дома.

Качествено опаковане, пренасяне на мебели и други вещи

Преместването на жилища е отговорна дейност, с която не всеки може да се справи сам. Проблемите, които може да срещнете са много, като намирането на подходящи кашони, опаковането на ценни и чупливи вещи, и най – вече, преместването на мебелите и целия багаж.

Нашият екип от професионални хамали ще натовари в нашите камиони, всяка една мебел, както и личните ви вещи, със специално внимание към по – чупливите неща. С нас не само ще спестите време, а и няма да рискувате да повредите вашите мебели.