При всяко преместване, нашият екип ще се погрижи за монтажа и демонтажа на вашите обемисти мебели като:

гардероби, спални, кухни, легла, бюра, секции, дивани и други.

Ще опаковаме внимателно всеки един елемент и ще ги монтираме в новия Ви дом.

Екипът ни е винаги оборудван с всякакви видове професионални инструменти и материали за демонтаж и монтаж на мебели. По този начин можете да разчитате на нас, че няма да загубим Вашето време.

Ако преместването на Вашата спалня, кухня или масивна холова секция Ви се струва стресиращо, трудно, ангажиращо или дори невъзможно, то непременно трябва да се обърнете към нас. Ние ще улесним този процес и ще бъдем на Ваше разположение до Вашата пълна удовлетвореност. Още при самия оглед ще организираме целия процес на работа, така че да спестим вашите усилия и да не усетите никаква тежест. Ще разглобим всички Ваши мебели и ще опаковаме всеки един елемент прецизно, с качествени материали. След преместването, ще монтираме и подредим всичко по Ваше желание.

Поверявайки мебелите си на нас, Вие си осигурявате спокойствие и спестявате време и усилия. Гарантираме отлично изпълнение на услугата. Опаковаме качествено, за да не позволим одраскване на мебелите, олющване на лака или удар. Имаме достатъчно опит в товаренето и разтоварването на мебели, така че тесните коридори и стълби за нас не са проблем. Още при самия оглед се взимат размери и се организира изнасянето и внасянето на мебелите в новия апартамент.